Home Portfolio Vpnpromise

VPN Promise screenshot

VPN Promise

Vind de beste VPN-provider in enkele minuten. Geniet vandaag nog van veiliger, toegankelijker, sneller en meer privé-internet! Dat is de boodschap die VPN Promise de wereld wil laten weten.

VPN Promise is gebouwd met behulp van de statische site generator Jigsaw en wordt gehost op Netlify. Deze combinatie maakt het heel gemakkelijk om snel nieuwe codewijzigingen te implementeren en zorgt voor een naadloze deployment pipeline.

De VPN Promise-website leunt zwaar op programmatische SEO-praktijken om honderden verschillende pagina's te genereren die geoptimaliseerd zijn voor long-tail keywords. Deze pagina's gebruiken een combinatie van attributen om verzamelpagina's rond die attributen te genereren.

Bijvoorbeeld:

  • Provider A kost $2 per maand en werkt op Android en iOS
  • Provider B kost $5 per maand en werkt op Android en Android TV.

U kunt nu verschillende pagina's genereren met de titel: "De goedkoopste VPN-providers voor Android-gebruikers". Je ziet dan een pagina met beide providers, gesorteerd van de goedkoopste naar de duurste.

Programmatic SEO is een geweldige manier om veel pagina's op zeer specifieke trefwoorden te ranken. Geen van de pagina's zal veel verkeer krijgen, maar veel pagina's zullen wel wat verkeer krijgen.

Het soort websites dat veel baat kan hebben bij programmatische SEO

Er zijn veel andere soorten websites die baat kunnen hebben bij programmatische SEO, maar je zult zeer specifieke gegevensattributen moeten hebben.

Voorbeelden van goede gegevenspunten voor programmatische SEO

Campings: Campings hebben voorzieningen zoals een douche, een vuurplaats, een BBQ-station en misschien zelfs een meer. Je kunt pagina's genereren als "De hoogst gewaardeerde campings aan een meer in Nederland".

Auto's: Auto's hebben specificaties zoals paardenkracht, lengte, wielgrootte, kofferruimte, kosten, en een maximaal rijbereik op één tank brandstof. Je kunt pagina's genereren als "De goedkoopste en ruimste auto's die meer dan 500 km rijden op een tank brandstof". Het is een lange titel, maar je snapt het idee.

Nogmaals, dit zijn zeer specifieke pagina's, maar je genereert er duizenden. Als elke pagina 1 of 2 keer wordt bekeken, zijn dat duizenden bezoekers.