Home Over Roelof Jan Elsinga

Wie ben ik?

Roelof Jan Elsinga

Hallo, ik ben Roelof Jan! Ik ben een backend ontwikkelaar en bedrijfseigenaar uit Groningen. Laten we beginnen met een uitspraak: Ik heb een brandende passie voor het starten en laten groeien van websites en bedrijven.

In de 6 jaar dat ik actief ben als software professional, heb ik veel geleerd over het starten en laten groeien van bedrijven. Ik heb er zelf een paar opgestart: Plant care for Beginners, CRO-tool, Aloia CMS en diverse andere. Ik geniet ervan om deze projecten als een bedrijf te laten groeien en ik heb succes gezien door mijn methodes te gebruiken. Ik wil dit succes doorgeven aan jouw projecten, websites en bedrijven om je te helpen je doelen te bereiken.

Leren is mijn passie

Ik ben een persoon die een obsessie heeft voor het opdoen van informatie en het leren van nieuwe dingen om mij te helpen mijn doelen te bereiken. Ik heb bijvoorbeeld geleerd om copywriting, technische SEO en content marketing te doen om me te helpen slagen.

Deze drang om te leren begon al op school, waar ik grafisch ontwerper wilde worden. Maar grafisch ontwerpen was niets voor mij, want ik had iets anders gevonden dat me intrigeerde: softwareontwikkeling. Ik had het gevoel dat ik achterliep op mijn medestudenten die bezig waren met hun bachelordiploma in IT. Ik was bezig met mijn studie Interaction Design, dus besteedde ik veel van mijn tijd aan het leren van softwareontwikkeling. Ik leerde mezelf heel snel nieuwe programmeertalen en technieken aan. Uiteindelijk heb ik mijn bachelor in Interaction Design afgerond, maar ik vond een baan als backend developer.

Al met al ben ik een zelfgemotiveerd persoon die ervan houdt om nieuwe dingen te leren, te experimenteren, te falen en weer te leren. Als je op deze website hebt rondgekeken, heb je mijn blog posts, recente projecten, en open source werk gevonden. Al deze activiteiten zijn voor mij manieren om nieuwe dingen te leren, te experimenteren, en mijn vak te perfectioneren.