Home Portfolio Blog cro tool

CRO-tool homepage

CRO-tool blog

Het CRO-tool blog is een bron over hoe je CRO kunt interpreteren en toepassen. Het bevat ook bronnen over CRO zelf, het instellen van bepaalde hulpmiddelen, en SEO om meer verkeer voor je CRO experimenten te krijgen.

Het doel van het project

Het doel van dit project is CRO professionals te informeren over manieren om CRO onderzoek toe te passen, meer verkeer voor hun experimenten te krijgen, en organisch te groeien door SEO. Omdat ik bekend ben met inhoudsmarketing en rangschikken met kwaliteitsinhoud, vond ik dit een geweldige manier om zowel anderen te helpen hun doelen te bereiken als onze eigen SEO rangschikking te verbeteren.

Wat is mijn rol in dit project?

Mijn rol in dit project is de ontwikkeling van de blog en het verzamelen van inhoud, die nuttig kan zijn voor CRO professionals, op de blog te publiceren. Dit omvat ook inhoud schrijven over CRO-tool en SEO gidsen.

Gebruikte hulpmiddelen

Om deze toepassing te bouwen, heb ik de volgende hulpmiddelen en technieken gebruikt:

  • Jekyll
  • GitHub Pagina's
  • SCSS (+tailwindcss)

Ik bouwde deze website met Jekyll, een statische site generator. De inhoud is niet dynamisch en door Jekyll en GitHub Pages te gebruiken, inzetten is een fluitje van een cent. Het bouwproces omvat het automatisch genereren van een RSS feed en sitemap voor alle artikelen.

View the website